Huolto ja asennus

Suomen kattavimmat laitteistokokonaisuudet avaimet käteen -palveluna

Finfinet on lukuisille eri toimialoille sopivien korkeapaineyksiköiden, pumppujen, painepesureiden ja tarvikkeiden vahva ammattilainen. Maahantuojana tunnemme laitteet läpikotaisin ja niiden parhaan mahdollisen toimivuuden takaamiseksi tarjoamme myös asennuspalvelut ympäri Suomen. Teollisuuteen tarkoitetut laitteet on tärkeää käyttöönottaa tehokkaasti ja oikeilla toimintatavoilla, jotta laite toimii parhaalla mahdollisella tavalla eikä asennuksessa riskeerata sen vioittumista.

Teemme putkityöt ja asennamme mielellämme niin yksittäiset laitteet, kuin myös rakennamme täysin mittatilaustyönä mitä moninaisimmat laitekokonaisuudet. Varustamme säännöllisesti esimerkiksi kokonaisia pesuhalleja täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kohteeseen mitoitettu ja räätälöity täsmäratkaisu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa palvelemaan kaikkia käyttötarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Hyödyntämällä Finfinetin palveluja saatte käyttöönne kohteen täydellisen kapasiteetin – haluamme tarjota teille ainoastaan parasta!

Tarjoamme asiakkaillemme myös etävalvonnan, jonka avulla voi seurata laitteiden toimintaa ja mahdollista huoltotarvetta kaiken aikaa.

Ylläpito ja huolto takaa pitkän käyttöiän

Asennustöiden lisäksi kauttamme onnistuu myös asiantunteva ja luotettava huoltopalvelu. Täydellisinkään laite ei kestä ikuisesti, ainakaan ilman ammattitaitoista ylläpitoa ja säännöllistä huoltoa!

Avullamme maksimoit laitteiden käyttöiän ja energiatehokkuuden sekä mahdollistat parhaan mahdollisen toiminnan. Näiden lisäksi säännöllinen ylläpito vähentää laiterikkoja ja varmistaa niiden turvallisuuden. Hyödyntämällä laitteiden maahantuojaa ja jälleenmyyjää myös huoltopalveluissa voit varmistua parhaasta mahdollisesta asiantuntijuudesta. Esimerkiksi korkeapainepumppujen, pesujärjestelmien ja ammattilaisten painepesureiden huolto on varmempaa sekä nopeampaa hoitaa erikoisliikkeemme kautta.

Huolto palvelee sekä Tampereella, että tarvittaessa huoltopalvelu tulee kohteeseen ympäri Suomen.

Kysy lisää räätälöidyistä asennus- ja huoltopalveluista!

Maahantuomme laadukkaat laitteet lukuisiin eri käyttökohteisiin ja varustamme Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen laajoja, vaativia kokonaisuuksia. Asennus- ja huoltopalvelut ovat merkkiriippumattomia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asennuksesta, huollosta ja kaiken kattavista varustuksista!