Korkeapainepumput

Finfinetin myymät korkeapainevesipumput soveltuvat esimerkiksi korkean paineen pesulaitteisiin, viemärinavauslaitteisiin, teollisuuden pesulaitteisiin, tasopesureihin ja säiliönpesimiin.

Speck-pumput viralliselta maahantuojalta

Olemme Speck-pumppujen virallinen maahantuoja, kovan luokan asiantuntija ja vahva ammattilainen. Speck korkeapainevesipumput ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta, kestävyydestä ja toimintavarmuudesta. Laaja valikoima ja lukuisat erikoisversiot mahdollistavat pumppujen käytön vaativimmissakin teollisissa sovelluksissa: vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi korkeisiin lämpötiloihin ja haponkestävänä mallina.

Tutustu alla korkeapainevesipumppujen laajaan valikoiman, tai ota yhteyttä niin räätälöimme juuri teidän käyttöön parhaan mahdollisen ratkaisun. Autamme myös huollossa ja asennuksessa – varustamme säännöllisesti kokonaisia halleja avaimet käteen -palveluna. Mikäli korkeapainevesipumppu hajoaa tai se kaipaa muusta syystä huoltoa, saat kauttamme kaikki Speck-pumppujen varaosat sekä tarvittavat laitehuollot.

Mikä on korkeapainevesipumppu?

Korkeapainevesipumppu on tarkoitettu nimensä mukaisesti korkean paineen muodostamiseen. Pumpun käyttökohteita voi olla esimerkiksi pesujärjestelmät tai hydrauliset järjestelmät, joiden toiminta perustuu riittävällä paineella liikutettavaan nesteeseen.

Finfinet on korkeapainevesipumppujen asiantuntija

Meidän erikoisosaamistamme ovat korkeapainevesipumput, eli voimme auttaa kohteissa joissa tarvitaan korkean paineen muodostava vesipumppu. Näitä pumppuja tarvitaan esimerkiksi keskuspesujärjestelmissä tai teollisuudesta löytyvissä hydraulisissa järjestelmissä. Korkeapainevesipumppuja voi käyttää myös säiliöpesureiden kanssa, tai yhdessä laitteiden kanssa, joilla puhdistetaan kestäviä sisä- ja ulkopintoja esimerkiksi graffiteista. Erilaiset tasopesurit ja korkeapainepesurit ovat tehokkaita työvälineitä vaativiinkin kohteisiin ja laitteesta riippuen niissä voidaan hyödyntää Speckin valmistamia korkeapainevesipumppuja.