Polttomoottoripesurit

Monipuolisesta valikoimasta löydät pienet ja ketterät bensiinikäyttöiset polttomoottoripesurit, sekä isommastakin urakasta selviytyvät peräkärrypesurit. Valitse laite käyttötarkoituksen mukaisesti; kohteista ja epäpuhtauden laadusta riippuen saatat pärjätä matalapainepesurilla tai tarvita korkeapainepesuria, hygieenisempään lopputulokseen pääsee kuumavesipesurilla ja löytyypä vaihtoehdoista myös rikkakasvien torjuntaan soveltuvaa laitteistoa.

Mikäli tarvitset apua valitessasi oikeanlaista polttomoottoripesuria, ota yhteyttä niin autamme hankinnan tekemisessä. Meillä Finfinetillä on laaja-alainen asiantuntemus lukuisten eri toimialojen olosuhteista ja käyttövaatimuksista. Kauttamme saat myös laitehuollon ja painepesurin varaosat, mikäli hankittu laite kaipaa myöhemmin ylläpitohuoltoa tai korjausta.

Polttomoottoripesurit ja pesutrailerit vaativaankin ammattikäyttöön

Korkealaatuista puhtaanapitoa täytyy saada toteutettua myös kohteissa, joissa painevettä ja sähköä ei ole välittömästi saatavilla. Polttomoottoripainepesurit ja peräkärrypesurit ovat ketterästi mukana kulkevia vaihtoehtoja ammattikäyttöön, kohteeseen kuin kohteeseen.

Nämä ilman verkkovirtaa toimivat polttomoottoripesurit tuottavat itse vedenpaineen, osa jopa omaa vesisäiliötä hyödyntäen. Esimerkiksi kiinteistöjen ulkopesu, maatalouden pesutarpeet ja kuntien urakointi käy ketterästi pesutrailerin avulla – peräkärrypesuri vain vedetään autolla kohteeseen ja voit ryhtyä hommiin, sillä kärryssä kulkee niin vesi kuin laitteetkin. Lempeän tehokas matalapainepesuri onkin erittäin suosittu graffitien pesulaite, sillä se irroittaa ylimääräiset epäpuhtaudet rakennuksista tai elementeistä alkuperäistä pintaa vaurioittamatta. Vastaavasti näppärästi mukana kulkeva pienempi polttomoottoripesuri on oiva raskaan kaluston pesussa, jossa tarvitaan paljon liikkumavaraa.

Polttomoottoripesuri tai pesutraileri on myös suosittu kattopesuri, sillä katonpesuun tarvitaan samalla tapaa helppoa liikutettavuutta ja tehokasta pesutulosta. Eri kattomateriaaleille on helppo valita sopiva pesuteho, paineveden lämpötila sekä tarvittaessa viimeistellä lopputulos rikkakasveja torjuvilla lisäominaisuuksilla. Nämä laitteet todella ovat monen ammattilaisen luottopelejä joka lähtöön!