Kuumavesipesurit

Sopiiko käyttöösi parhaiten kuumavesipesuri, höyrypesin vai kylmävesipesuri?

Painepesureita ja korkeapainepesureita on eri toimintaperiaatteilla, jotta jokaiseen käyttötarpeeseen ja kohteeseen löytyy sopivin. Erilaisista korkeapainepesureista kuumavesipesuri on erityisen hyvä teollisuuteen ja maatalouteen, sekä ajoneuvojen ja raskaan kaluston pesuun, jossa pesutulos ei saa olla mitään muuta kuin paras.

Kuumapainepesuri tekee pesusta tehokasta, auttaen poistamaan vaikeankin lian nopeammin. Etenkin raskaan kaluston pesussa öljyinen tai rasvainen lika lähtee huomattavasti paremmin kuumalla vedellä, minkä lisäksi kuumapainepesurin pesutulos on myös kylmävesipesuria hygieenisempi, kun pesuaineiden teho paranee entisestään korkeammassa käyttölämpötilassa.

Laitevaihtoehdoissa on sekä ketterästi mukana kulkevia kuumavesipesureita esimerkiksi ajoneuvojen pesuun, kuten myös suurempia ja järeämpiä yksiköitä vaativaan kohteessa työskentelyyn. Ammattilaiselle paras kuumavesipesuri on sellainen, jossa on käyttöergonomia kohdallaan ja työskentelyteho kohteeseen nähden optimoitu.

Kuumavesipesuri ammattikäyttöön

Kuumapainepesuri on ammattikäyttöön ja vaativiin kohteisiin suunniteltu laite, joka takaa painepesurin ja kuumavesipesun yhteistyöllä loistavan puhtaan lopputuloksen. Ammattilaisen kuumavesipesuri vähentää pesuaineen sekä käyttöveden kulutusta ja tarvetta, sillä korkea lämpötila ja vedenpaine jo osaltaan tekevät hygieenisen pesutuloksen. Kuumavesipesuria voidaan tarvittaessa myös käyttää matalammalla paineella kuin muita korkeapainepesureita, jolloin pesu kuluttaa kohdetta vähemmän. Kuumalla vedellä pestessä kohde myös kuivuu nopeammin ja tasaisemmin.

Valikoimassamme onkin järeään käyttöön suunniteltuja kuumavesipesureita esimerkiksi teollisuuteen tai raskaan kaluston pesuun, joissa pesutuloksen täytyy olla loistava ja käyttöergonomia erinomainen.

Mikä olisi paras kuumavesipesuri kohteeseeni?

Parhaasta pesurista voidaan olla yhtä montaa mieltä kuin on kysyjiäkin, mutta laadukkaasta valikoimasta on mahdollista rakentaa jokaiseen eri kohteeseen soveltuvin kuumavesipesuri.

Ensimmäisenä arvioidaan sitä, täytyykö kuumavesipesurin olla mukana kuljetettava, kiinteästi kohteeseen asennettava vai tarvitaanko mukana kulkeva ammattikäytön pesuyksikkö. Kevyempään tai liikkuvaan käyttöön valitaan perässä vedettävä korkeapainepesuri, jossa ei ole vesisäiliötä. Teollisuuspesuihin tai toimipisteessä tapahtuviin pesuihin voidaan käyttää kiinteästi asennettavaa pesuria, jossa on enemmän tehoa ja jonka käyttöergonomiaa parannetaan esimerkiksi ketterällä letkukelalla. Jos pesutyöt tehdään vaihtuvissa kohteissa mutta potkua tarvitaan enemmän kuin kevyellä korkeapainepesurilla, voidaan rakentaa peräkärrypesuri, jossa on oma vesisäiliö ja kaikki lisävarusteet eri käyttökohteita varten.

Seuraavaksi arvioidaan puhdistettavan lian vaikeutta. Esimerkiksi maataloudessa riittää usein matalampi paine ja korkeampi vesimäärä, kun taas vaikeaa likaa, kuten öljyä tai rasvaa, puhdistetaan helpommin korkeammalla vedenpaineella.

Huomiota tulee kiinnittää myös laitteen tarvitsemaan vesimäärään. Varsinkin eri kohteissa kuljetettavalla kuumavesipesurilla on hyötyä omasta vesisäiliöstä, mikäli ei ole varmaa pystytäänkö painepesuri kiinnittämään hanaan joka tarjoaa riittävän vedensyötön.

Mikäli tuoteosastossa esillä olevat valmiit kuumavesipesurit eivät tunnu täysin vastaavan tarpeisiisi, voit olla myyntiimme yhteydessä. Rakennamme paljon kustomoituja kokonaisuuksia!

Tilaa painepesurit ammattikäyttöön suoraan maahantuojalta

Erikoisosaamistamme ovat teollisuuden korkeapainevesiyksiköt, ja tuotevalikoimamme on muotoutunut ratkaisemaan erityisesti vaativien kohteiden tarpeet sekä vastaamaan korkeisiin hygieniavaatimuksiin. Tunnemme myymämme laitteet läpikotaisin ja luotamme niihin täysin, muuten emme tätä tekisikään! Jos laite hajoaa tai sillä alkaa olla työtunteja takana, saat kauttamme myös pesurin varaosat sekä tarvittavat huoltotyöt joilla laitteen käyttöikää pystytään ylläpitämään.

Jos et ole vielä täysin varma siitä, mikä olisi paras korkeapainepesuri teidän käyttöön, voitte ottaa yhteyttä myyntiimme niin autamme. Kerromme mielellämme lisää esimerkiksi erilaisista kuumavesipesureista ja niiden lisälaitteista aina käyttökohteen mukaan.