Säiliönpesimet

Säiliöpesurit ja muut ratkaisut teollisuuden ylläpitoon ja huoltoon
Tunnemme erinomaisesti useat eri teollisuuden alat ja erilaisten kohteiden vaatimukset. Autamme mielellämme tarpeen mukaan erilaisten huolto- ja ylläpitoratkaisujen koostamisessa – ota yhteyttä ja kerro kohteestasi! Laitteiden ja tarvikkeiden maahantuonnin sekä jälleenmyynnin lisäksi toteutamme myös huoltotöitä, tarjoamme kaikki tarvittavat varaosat, teemme asennuksia, sekä esimerkiksi pesuhallien täydellistä varustelua. Jos tarvitset myös näitä palveluita, voit lukea niistä lisää täältä.

Säiliöpuhdistus vaatii oikeanlaisen teollisuuspesurin

Kaikkia teollisuuden eri aloja yhdistää korkea vaatimustaso kohteiden ylläpidossa ja puhdistuksessa. Teollisuuden säiliöt, tynnyrit ja muut suljetut säilytyskohteet tulee pestä säännöllisesti turvallisen käytön varmistamiseksi, mutta laadukas säiliöpesu ja teollisuuden puhtaanapito vaatii juuri tähän käyttöön suunnitellut laitteet. Säiliön sisältö, koko ja käyttötarkoitus vaikuttaa merkittävästi säiliöpesun toteutukseen ja lopputuloksen laatuvaatimuksiin. Finfinetin valikoimasta löydät lukuisat erilaiset säiliöpesurit sekä teollisuuspesurit lisäosineen kaikkiin mahdollisiin eri tarpeisiin.

Tyhjennetty säiliö on helpoin pestä kohteeseen sopivalla säiliöpesurilla, joka voi olla esimerkiksi pitkävartinen tai omalla moottorilla varustettu. Korkea vedenpaine ja tarvittaessa korkea käyttölämpötila huolehtii siitä, että pinnat saadaan kauttaaltaan puhtaaksi säiliössä pidetyn aineen jäämistä. Tehokkaaseen säiliöpesuriin yhdistetty pyörivä pesusuutin pitää huolen, että säiliön jokainen pinta tulee pestyä ja huuhdeltua kunnolla.

Täydellisesti puhdistetun säiliön voi jälleen täyttää ja ottaa käyttöön huolettomasti, laadusta ja turvallisuudestakin tinkimättä.