Höyrypesimet

Ajoneuvoon tai peräkärryyn asennetussa korkepainepesurissa on huomioitu ulottuvuus ja ergonominen käyttö, jotta esimerkiksi julkisivujen, rakennustelineiden ja koneiden puhdistus sujuu vaivattomasti. Pesutrailerit ja peräkärrypesurit ovat liikutettavuutensa ansiosta ihanteellisia esimerkiksi kunnalliseen käyttöön, urakoitsijoille, maatalouteen ja rakennusalalle eri teollisuuden alojen lisäksi. Trailerimallinen painepesuri on luotettava laite, joka ei jätä ammattilaista pulaan.

Nämä ja kaikki muut korkepainepesurit ammattikäyttöön
Ammattikäyttöön sopivia korkeapainepesureita on useita erilaisia, alkaen pienistä käteen sopivista tasopesureista aina tällä tuoteosastolla esiteltyihin kohteesta toiseen siirreltäviin tehokkaisiin höyrypainepesureihin. Valintaa tehdessä on tärkeää huomioida toimintaperiaate, pesutuloksen vaatimukset ja käyttökohteessa olevien epäpuhtauksien erityispiirteet.

Kauttamme löytyy varmasti sopiva korkeapainepesuri kaikkiin kohteisiin ja käyttöihin. Mikäli tarvitset apua sopivan painepesurin valintaan, ota yhteyttä myyntiimme, niin autamme oikean hankinnan tekemisessä. Meillä on laaja asiantuntemus lukuisten eri toimialojen ja teollisuuden alojen olosuhteista ja käyttövaatimuksista. Asiantuntemuksemme ja palvelumme ulottuu myös laitehuoltoon ja varaosien hankintaan.

Peräkärryssä kulkeva painepesuri tai höyrypesuri ammattikäyttöön

Teollisuuden ja ammattikäytön vaatimuksiin vastaavat korkeapainepesurit ovat kyllä ergonomisia ja hyviä käyttää, mutta usein raskaita siirtää tai sisätiloihin tarkoitettuja. Jos painepesuria tarvitaan ulkona tai vaihtuvissa kohteissa, kannattaa harkita painepesuyksikköä tai pesutraileria, eli peräkärrypesuria. Näissä ratkaisuissa ammattikäyttöön suunniteltu korkeapainepesuri on asennettu tai asennettavissa peräkärryyn, tai suoraan ajoneuvoon. Polttoaineella toimiva korkeapainepesuri ja höyrypainepesuri kulkee näin ketterästi mukana aina sinne, missä sitä tarvitaan, eikä loistava pesutulos ole riippuvainen sähkövirran saamisesta. Mallikohtaisesti pesutrailerissa voi myös olla oma vesisäiliö, jolloin korkeapainepesurin käyttö onnistuu missä vain milloin vain.

Höyrypainepesuri puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti

Kaikilla pinnoilla ei voida käyttää kemikaaleja tai korkeaa vedenpainetta, joten näihin kohteisiin sopii höyrypesin. Tältä osastolta löytyvät painepesurit on mahdollista lisävarustaa SteamPlus-järjestelmällä, joka lisää pesumenetelmiin höyrytoiminnon – korkeapainepesurin muuttaminen höyrypainepesuriksi ei voisi olla tätä helpompaa. Höyrypesin poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta arempaakin pintaa kuluttamatta.