Pölynsidonta ja ilmankostutus

Tehokas ja toimiva pölynsidonta sekä ilmankosteuden ylläpito parantavat esimerkiksi työhygieniaa, työturvallisuutta, työskentelymukavuutta ja tuotannon laatua. Autamme mielellämme suunnittelemaan oikeanlaisen kokonaisuuden, joka kattaa käyttökohteen erityistarpeet ja huolehtii pölynsidonnan onnistumisesta sekä oikean ilmankosteuden säilyttämisestä. Varustelemme säännöllisesti esimerkiksi betoniteollisuuden ja elementtiteollisuuden kohteita, joissa toimiva pölynsidonta ja ilmankostutus ovat avainasemassa onnistumiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teollisuuden tuotannon ja betonin pölynsidonta

Teollisuuden pölynsidonta, betonin pölynsidonta ja tasainen ilmankosteus ovat tärkeitä elementtejä varsinkin tuotannon onnistumisessa sekä jo ennen tuotantoa, tilojen rakennusvaiheessa. Uutta teollisuuden kohdetta rakennettaessa tai vanhan saneerauksessa esimerkiksi betoni- ja tiilipinnat pölyävät runsaasti. Korkeapaineisella hienojakoisella sumulla pystytään toteuttamaan vaikkapa betonilattian pölynsidonta ja torjumaan pölyn syntymistä tehokkaasti sekä ympäristöystävällisesti. Ylläpitävinä toimina tiloja ja ulkoalueita voidaan kastella vedellä, mikäli pysyvä pölynsidonta ei riitä. Meiltä saa myös kaivos- ja murskausteollisuuden kohteisiin pölynsidontaan ja hallintaan ns. sumuseinät.

Kestävä ilmankostutin teollisuuteen

Pelkkä pölynsidonta ei aina riitä, vaan teollisuuden ilmankosteus on tärkeää saada pidettyä tasaisena, sekä ilmanlaatu hyvänä – aivan erityisesti tuotantoprosesseissa ja varastoinnissa. Ideaali ja tasainen ilmankosteus saavutetaan esimerkiksi sumutinjärjestelmällä, joita asennamme säännöllisesti elementtiteollisuuden kohteisiin. Kohteesta riippuen pelkkä sumutinjärjestelmä voi riittää ilmankostuttimeksi ja pölynsidontaan, eikä kahta tai useampaa eri laitteistoa tarvita.

Teollisuuden yksiköiden valmistus, jälleenmyynti, huolto ja kokonaisvaltainen varustelu

Olemme Finfinetillä kaikkien teollisuuden ammattikäyttöön tarkoitettujen korkeapaineyksiköiden, pumppujen, painepesureiden ja näiden tarvikkeiden vahvoja ammattilaisia. Maahantuomme ja valmistamme laadukkaat laitteet kaikkiin eri kohteisiin ja käyttötarkoituksiin, jonka ansiosta tunnemme myymämme tarvikkeet läpikotaisin ja pystymme tarjoamaan erityisen asiantuntevaa myyntipalvelua, asennusapua ja huoltoa. Olipa toimialaanne betoniteollisuus, elementtien valmistus tai mikä tahansa muu teollisuuden ala, voitte luottaa meihin.

Lue lisää huolto- ja asennuspalveluistamme.