Tasopesurit

Tasopesurit on suunniteltu ammattikäyttöön kohteisiin, joissa täytyy saada pestyä suuret tai miksei pienemmätkin alat tehokkaasti ja ergonomisesti. Jälleenmyymämme Mosmatic tasopesurit tarjoavat vaihtoehtoja tehokkaaseen lattianpesuun, katonpesuun, alustanpesuun tai muiden vastaavien painepesua kaipaavien tasojen ja pintojen puhdistamiseen.

Tasopesuri tuotantotilojen puhtaanapitoon ja raskaan kaluston pesuun

Ergonomiset tasopesurit ja painepesureiden lisäosat tekevät esimerkiksi raskaan kaluston pesusta ja tuotantotilojen puhtaanapidosta sujuvan osan arkea. Kylmävesipesuriin tai kuumavesipesuriin kiinnitettävä Mosmatic alustanpesin pesee raskaan kaluston kuten työkoneet, laivat, maatalouskoneet, rekat ja muut ammattilaitteet hiekasta, tiesuolasta, katupölystä ja muista ruostumista nopeuttavista epäpuhtauksista. Yhdistämällä tehokkaaseen ammattipainepesuriin tasopesurin, saat yhdestä laitteesta monipuolisen raskaan kaluston pesurin, joka pesee ajoneuvot alustapesusta alkaen. Lattiapesimet ja tasopesimet lisäävät puhdistusleveyttä, vähentäen näin pesuun kuluvaa aikaa merkittävästi. Pienempi, käteen sopiva tasopesin tekee esimerkiksi seinien tai muiden tasojen pesemisestä vaivatonta pesutehosta tinkimättä.

Tarvitsetko huoltoa, varaosia tai valinta-apua oikean tasopesurin valintaan?

Olemme valinneet jälleenmyyntiin ainoastaan laadukkaita, päivittäisessä ammattikäytössä luotettavasti pärjääviä laitteita. Parhaatkin kuitenkin vaativat silloin tällöin huoltoa tai varaosia, jolloin voit soittaa huoltopalveluumme. Autamme oikein mielellämme myös eri laitevaihtoehtojen vertailussa ja oikean ratkaisun löytämisessä – ota vain yhteyttä ja kysy lisää!