Painepesurit

Korkeapainepesuria hankkiessa on hyvä huomioida painepesurin toimintaperiaate ja se, mikä eri vaihtoehdoista puree parhaiten kohteen epäpuhtauksiin tai vaativatko puhdistettavat kappaleet erityistä tarkkuutta. Fininetin valikoima soveltuu parhaiten ammattikäyttöön sekä teollisuuden puhtaanapitoon, ja voit hankkia kauttamme höyrypesimen, kuumavesipesurin tai kylmävesipesurin – löydämme varmasti jokaiseen kohteeseen sopivat ratkaisut. Kun korkeapainepesurina onkin esimerkiksi kuumavesipesuri tai höyrypesin, saatte korkean vedenpaineen puhdistustehon lisäksi korkean lämpötilan tuomat lisätehot puhdistukseen.

Yhdistämällä painepesuriin tasopesurin, saatte tällä näppärällä lisälaitteella muokattua itsellenne monipuolisen raskaan kaluston pesurin. Kuumavesipesuri on oiva työväline raskaan kaluston pesuun, jossa tarvitaan öljyisen ja pinttyneen lian poistoa ajoneuvoa vaurioittamatta. Tasopesuri mahdollistaa myös esimerkiksi huolellisen alustapesun, jolloin kalusto on mahdollista pestä kauttaaltaan yhdellä laitteella.

Mikäli tarvitset apua valitessasi oikeanlaista painepesuria ammattikäyttöön, ota yhteyttä niin autamme hankinnan tekemisessä. Meillä Finfinetillä on laaja-alainen asiantuntemus lukuisten eri toimialojen olosuhteista ja käyttövaatimuksista. Kauttamme saat myös laitehuollon ja painepesurin varaosat, mikäli hankittu laite kaipaa myöhemmin ylläpitohuoltoa tai korjausta.

Teollisuuden painepesuri ja korkeapainepesuri ammattikäyttöön

Korkeapainepesuri on teollisuuden ammattikäyttöön suunniteltu laite, jossa on huomioitu ergonomia ja käytettävyys, ilman että tehokkuudesta tai pitkästä käyttöiästä pitäisi tinkiä. Kun tarvitaan painepesuri ammattikäyttöön, täytyy laitteen säätömahdollisuuksien mukautua lukuisiin eri käyttötarpeisiin ja painepesurin tulee selviytyä päivittäisessä käytössä haastavassakin ympäristössä köhimättä. Hankkimalla kerralla kunnollisen korkeapainepesurin tai muun painepesurin ammattikäyttöön teette kannattavan, pitkäaikaisen sijoituksen kohteen puhtauteen ja ylläpitoon.

Teollisuuspesu parhaalla mahdollisella lopputuloksella

Teollisuuden ja tuotantotilojen puhtaanapitoon suosittelemme korkeapainepesuria joka puree haastavampiinkin epäpuhtauksiin, mahdollistaen puhtaat ja hygieeniset teollisuustilat kaikille aloille. Korkeapainepesurin teho perustuu tietenkin erityisen korkeaan vedenpaineeseen, mutta puhdistusta voidaan tehostaa myös sekoittamalla vedenpaineeseen pesuainetta, tai käyttämällä erityisen kuumaa tai erityisen kylmää vettä. Se, tarvitaanko vaikkapa kuumavesipesuria tai erityistä pesuainetta, riippuu puhdistettavista pinnoista, poispestävästä aineesta ja kohteen hygieniavaatimuksista. Mikäli puhdistettavana on säiliöitä tai muita suljettuja tiloja, olemme keränneet pyörivät pesusuutimet ja muut lisäosat omalle tuoteosastolleen.

Korkeapainepesuri on pitkäikäinen hankinta ammattilaiselle ja teollisuuden puhtaanapitoon

Ammattikäyttöön suunniteltu tehokas painepesuri kestää vuosia päivittäisessä käytössä, mahdollistaen tarvittavaan pesutulokseen pääsemisen joka kerta. Jälleenmyymissämme teollisuuden painepesureissa sekä korkeapainepesureissa käytetyt osat ja materiaalit on suunniteltu kestämään jopa vuosikymmenen päivittäistä käyttöä – meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme vain laadukkaimpia pitkän tähtäimen ratkaisuja kaikkiin käyttötarpeisiin.