Speck

SPECK Triplex on saksalainen valmistaja, joka tuottaa korkealaatuiset pumput eri käyttötarkoituksiin. Finfinetillä erityisosaamistamme ovat Speck korkeapainepumput joihin valikoimakin keskittyy, mutta valmistajalta on saatavilla myös keskipakopumput, paineenkorotuspumput, mäntäpumput ja laadukasta uima-allastekniikkaa.

Speck-pumppuja käytetään esimerkiksi korkeapainepesureissa, korkeapainevesitekniikassa, teollisuusprosessien sekä lämmitys- ja jäähdytyslaitosten järjestelmissä, joissa korkeapainepumput ovat avainasemassa laitteen kestävyyden ja toimintavarmuuden osalta. Tunnetusti saksalaiseen laatuun voi luottaa, ja tästä syystä Speck korkeapainepumput ovatkin ammattilaisten suosiossa. Vaikka valikoima on jo valmiiksi laaja, on korkeapainepumpuista mahdollista saada myös erikoisversioita.

Hanki Speck-pumput suoraan maahantuojalta
Olemme Speck-pumppujen virallinen maahantuoja ja asiantuntija. Tunnemme erityisen hyvin esimerkiksi prosessiteollisuuden, elintarviketeollisuuden, metalliteollisuuden, voimalaitosten ja telakoiden erityistarpeet, ja pystymme räätälöimään teollisuuden korkeapainepumput vastaamaan kovempiinkin haasteisiin.

Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli tarvitset lisätietoja valikoimamme laitteista! Kauttamme saat myös apua Speck-laitteiden huoltoon ja tarvittavat Speck varaosat.