Pyörivät liittimet

Pyörivä liitin on esimerkiksi painepesurin pistooliin tai hydrauliikkaan asennettava nivel, joka estää letkun kiertymisen ja siitä seuraavan vääntymisen sekä murtumisen korkean paineen rasituksessa. Pyörivää liitintä voidaan kutsua tästä syystä myös kierteenpoistajaksi, sillä sen sijaan että letku menisi kierteelle, pyörähtää nivel ympäri ja letku pysyy alkuperäisessä asennossa. Suorana pysyvä letku on myös helpompi käsitellä ja letkun käyttöikä paranee, kun se ei kierry.

Pyöriviä niveliä voidaan käyttää myös suutinputkien pyörittämiseen pesutapahtumassa. Näitä niveliä käytetään mm. autopesussa, kuljettimien pesussa ja erilaisten suurien pintojen pesussa.

Pyöriviä niveliä on saatavilla eri kierteillä, paineenkestolla ja lämmönkestolla. Meiltä saatava valikoima on suunniteltu erityisesti korkeapainepesureita ja kuumavesipesureita varten, mutta liittimet ja nivelet soveltuvat myös laitteisiin, joissa virtaava aine on paineilmaa tai höyryä. Vertailethan huolellisesti käytössä olevan laitteen ominaisuuksia pyörivän liittimen ominaisuuksiin, jotta kappale kestää ja on turvallinen käyttää.

Kaikki varaosat ja lisätarvikkeet esimerkiksi teollisuuden puhtaanapitoon, ylläpitoon ja huoltoon
Finfinetin erikoisosaamista on teollisuuden ja muiden korkean vaatimustason kohteiden ylläpito sekä puhtaanapito ja siihen liittyvät laitteet. Mikäli tarvitset konsultointia teollisuuteen, tuotantotiloihin tai muihin ammattikäyttöön tulevien laitteiden hankintaan ja lisävarusteluun, voitte ottaa yhteyttä niin autamme mielellämme. Eri laitteiden ja tarvikkeiden maahantuonnin ja jälleenmyynnin lisäksi kauttamme saa myös erilaisia huoltotöitä, asennuksia ja hallien tai muiden tilojen varustelua – voit lukea näistä palveluista lisää täältä.