Vaahdottimet

Vaahdotin on painepesurin lisäosa, joka tekee puhdistamisesta sekä nopeampaa että tehokkaampaa. Paineilmalla ja/tai paineistetulla vedellä vaahdotettu pesuaine on helppoa levittää vaahdotuspistoolilla tai vaahdotussauvalla, minkä lisäksi pesuainevaahto kuivuu hitaasti, jolloin vaikutusaika on pidempi ja pesutulos on laadukkaampi.

Autamme mielellämme laitekokonaisuuksien rakentamisessa ja kohteeseenne sopivimpien ratkaisujen löytämisessä. Ota yhteyttä!

Vaahdotussuutin parantaa pesutulosta

Vaahdotin, tai vaahdotussuutin, asennetaan painepesuriin pesutuloksen parantamiseksi. Monivaiheisen pesun sijaan pesuaine voidaan sekoittaa painepesurin ja vaahdottimen avulla, jolloin pesuaine vaahdottuu heti levitysvaiheessa. Vaahdotettu pesuaine pysyy pinnoilla paremmin ja kuivuu hitaammin, jolloin hygieeniseen ja laadukkaaseen lopputulokseen riittää pesuvaahdon huuhtelu painepesurilla. Ammattilaisten painepesuria käytettäessä vedenpainetta pystytään säätämään, jolloin herkätkin pinnat pystytään puhdistamaan karkeasta liasta vedellä ja pesuvaahdolla pintoja vaurioittamatta.

Pesuaineen sekoitussuhde voidaan säätää hyvin tarkasti vaahdotinta käytettäessä, jolloin kohteen vaatima vahvuus on juuri oikea. Vaahdotuspaneelissa on vesihuuhtelutoiminto, eli painepesurin vaahdotinta ei tarvitse välissä irroittaa tai vaihtaa, vaan tarkka huuhtelu onnistuu samoilla välineillä.

Painepesurin vaahdotin on erityisen hyvä korkean hygieniavaatimuksen kohteissa, kuten elintarviketeollisuudessa. Pesuaineen pitkä vaikutusaika ja tarvittaessa kuumavesipainepesurin kuuma huuhteluvesi jättää jälkeensä täydellisen puhtaat pinnat. Veden ja pesuvaahdon yhdistelmä sopii myös raskaan kaluston pesuun.

Hanki teollisuuden ja ammattilaisten pesulaitteet asiantuntijalta

Erikoisosaamistamme ovat erilaiset teollisuuden korkeapaineyksiköt, pumput ja pesulaitteet, ja laitteiden maahantuonnin, jälleenmyynnin sekä valmistamisen lisäksi myös varustelemme esimerkiksi kokonaisia pesuloita. Meiltä hankittuihin laitteisiin ja saatuun asiakaspalveluun voitte siis luottaa! Kauttamme saat myös huolto- ja asennuspalvelut.